Zapraszam do gry w stylu świata najróżniejszych ninja i ich przyjaciół ;)
Witamy na sali treningowej Iwa Gakure.Możecie tu trenować walkę walcząc ze mną.Nie bójcie się,nie zabiję was i będę słabo walczył.....
Ale jak ktoś woli trenować sam posiadamy również manekiny ;]
Wyzywam cię , Pein
Przystaję do walki.Włączam Rinengan'a i odbiegam za skały.
TR-Twój Ruch
Aktywuje Elementarnego wiecznego Sharingana
po czym Doton: Moguragakure no Jutsu 50.000
pożera cię ziemia ( wtapiasz się )
Używam Shōten no Jutsu[8000ch]Po czym moja idealna kopia aktywuje Rinengana i mnie wyciąga,oboje wyciągamy po 2 katany
,,[...]Posiadają nawet te same techniki i unikalne bronie.Jutsu te może nawet skopiować Kekkei Genkai[...]''
Znam to
Ok strzeż się!!!
Wtapiam się w ziemie Doton: Moguragakure no Jutsu 50.000
wydostaje się przed twoim klonem i paraliżuje wzrokiem Sharingana a tobie wbiłem kunai'a
Schyliłem się po czym Kuchiyose no Jutsu,przyzywam wilka[wielkiego]Kiedy on Cię chwyta,podlatuję do góry i super szybko skaczę za Ciebie
Mój klon używa Kuchiyose no Jutsu[ma teraz 230.000ch]przyzywa marabute,która Cię atakuje,a ja wbijam Ci katanyjedną w łeb,a drugą w brzuch.
Statystyki:
Ja:222.000ch
Moja kopia:230.000ch
kiedy złapał mnie wilk spojrzałem w jego oczy onw moie i przeszedł do światu iluzji
a na twojego klona użyłem Amateratsu 10.000( płonie w czarnym ogniu )
-Dobra,na razie cię nie pokonam,ale kiedyś wrócę!-powiedział to z taką miną jakby mówił na serio.-Acha,zapomniałem-wtrącił odchodząc-dzięki za walkę ;]
/Odsyłam przyzwane zwierze i klona.....
-Pamiętaj o mnie,ja Cię nie zapomnę''Mam nadzieję,że zostaniemy przyjaciółmi,warto mieć kogoś tak potężnego za sojusznika,,-pomyślał-warto.
A zatem bywaj - powiedział
Do zobaczenia